Рекомендуємо

ОБСЄ: Російський гуманітарний конвой прибув в Україну без порушень

1 грудня, 01:01

В ОБСЄ повідомляють, що конвой перевіряли також українські військові

Гуманитарный конвой
ИТАР-ТАСС

Восьмий російський гуманітарний конвой пройшов всі необхідні процедури при перетині державного кордону. Про це йдеться в доповіді спеціальної місії спостерігачів ОБСЄ.

"30 листопада о 8:42 (за київським часом), російський конвой, що складається з 43 вантажівок, прибув в Донецький пропускний пункт. Автомобілі перевірили російські прикордонні та митні служби. У той же день у 21:16, усі транспортні засоби відбули назад у Російську Федерацію", - йдеться в повідомленні.

Спостерігачі відзначають, що під час митного контролю "гуманітарну допомогу" оглядали і українські офіцери.

Коли вантажівки поверталися в Росію, українські прикордонники спостерігали через "паркан, який знаходиться на пропускному пункті".

У доповіді також повідомляється, що конвой прибув на дві години пізніше через складні погодні умови.

Раніше в МНС РФ повідомили, що понад 40 вантажних автомобілів доставили в Луганськ гумдопомогу. Понад 60 машин - в Донецьк. Вони доставлять у місто понад 800 тонн гуманітарної допомоги. Нагадаємо, російська сторона повідомляла, що черговий гуманітарний конвой буде відправлений на Донбас 30 листопада. В РНБО, в свою чергу, заявляли, що після приходу чергового гумконвоя на Донбасі стабільно фіксується збільшення кількості обстрілу, а велика частина гуманітарної допомоги залишається на складах бойовиків.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі

Шановні читачі!

Можливість коментування тимчасово відключена через збільшення кількості агресивних коментарів.

Новини партнерів
Загрузка...
Загрузка...
Погода, Новости, загрузка...
Loading...