Рекомендуємо

У Закарпатській обл. внаслідок ДТП загинула жінка, троє осіб постраждали

Вчора, 18:44 (3 фото)

Водій Daewoo Lanos не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив лобове зіткнення з автомобілем "ВАЗ-2115"

У Рахові Закарпатської обл. в результаті зіткнення двох легкових автомобілів загинула жінка, троє осіб отримали травми. Про це повідомляє прес-служба обласного управління ДержНС.

"10 грудня о 10:49  до рятувальників Рахівщини надійшло повідомлення від чергового диспетчера швидкої допоги про дорожньо-транспортну пригоду. Остання виникла в м. Рахів на вул. Київській", - сказано в повідомленні.

Як з'ясувалося на місці події, водій автомобіля марки Daewoo Lanos не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв лобове зіткнення з автомобілем "ВАЗ-2115".

Повідомляється, що внаслідок ДТП 75-річна пасажирка ВАЗ, жителька села Розтоки загинула на місці аварії. "Ще одна пасажирка даного транспортного засобу - 12-річна школярка та 59-річний керманич ВАЗу з травмами різного ступеня важкості каретами "швидкої" госпіталізовані до Рахівської районної лікарні", - зазначили в ДержНС.

Також було надано допомогу 51-річному водієві Daewoo Lanos, який пізніше був відпущений додому.

"Деблокування з машини тіла загиблої людини проводили бійці ДержНС 3-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рахів. Також вони, за допомогою спеціального обладнання, відтягували транспортні засоби з проїжджої частини. Обставини автотрагедії з'ясовуються", - йдеться в повідомленні ДержНС.

Дивіться фото: У результаті ДТП у Хмельницькій обл. загинули три людини, ще троє госпіталізовані, - МВС

Нагадаємо, у Білгородській області РФ в результаті ДТП за участю автобуса з українськими номерами були госпіталізовані три людини.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі

Шановні читачі!

Можливість коментування тимчасово відключена через збільшення кількості агресивних коментарів.

Новини партнерів
Загрузка...
Загрузка...
Погода, Новости, загрузка...
Loading...