Рекомендуємо

У Києві на СТО вибухнув автомобіль; одна людина постраждала

5 грудня, 11:45

Потерпілого госпіталізували

авто
ГосЧС

У Києві 4 грудня близько 18:30 на території однієї з приватних станцій технічного обслуговування автомобілів на вул. Новокостянтинівській пролунав вибух. Про це повідомляє прес-служба ДержНС в Києві.

"На місці з'ясувалося, що вибух стався в автомобілі "Газель", який з технічними несправностями системи газобалонного обладнання приїхав на СТО для ремонту. Щоб зігріти авто, його загнали в бокс і залишили на деякий час. Коли в ремонтне приміщення зайшов майстер (1995 року народження), в автомобілі щось пішло не так", - йдеться в повідомленні.

Після прибуття рятувальників постраждалого внаслідок вибуху без подальшого горіння з опіками рук та обличчя 1-3 ступеня шпиталізували бригадою швидкої медичної допомоги.

авто
ГосЧС

Як показали попередні обстеження місця надзвичайної події, вона могла бути викликана технічною несправністю газобалонного обладнання. Газ у системі міг у приміщенні нагрітися, розширитися і тому вибухнув, у той час як сам балон з блакитним паливом залишився неушкодженим.

Щоб попередити можливе подальше займання автомобіля, рятувальники обробили моторний відсік і систему газового обладнання за допомогою порошкового вогнегасника.

авто
ГосЧС

Проводяться слідчо-оперативні дії, в ході яких буде встановлено остаточну причину вибуху та осіб, причетних до травмування працівника.

Теги:
Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі

Шановні читачі!

Можливість коментування тимчасово відключена через збільшення кількості агресивних коментарів.

Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
Loading...