Рекомендуємо

У Києві невідомий вдарив викладача ножем у шию прямо у виші

5 грудня, 12:04

Викладача шпиталізували у стані середньої тяжкості  

нож
Фото из открытых источников

У Києві в одному з вишів Голосіївського району невідомий вдарив ножем у шию працівника навчального закладу. Зараз потерпілий знаходиться у лікарні у стані середньої тяжкості. Про це повідомляє прес-служба МВС в Києві.

"На місці події правоохоронці з'ясували, що невідомий прийшов у виш і покликав потерпілого з кабінету в коридор, щоб нібито вирішити проблемне питання одного із студентів. Щойно службовець переступив поріг, зловмисник одразу вдарив чоловіка ножем в область шиї і зник. Колеги викликали потерпілому карету швидкої медичної допомоги. Зараз він перебуває в одному з лікарняних закладів столиці у стані середньої тяжкості", - йдеться в повідомленні.

У бесіді з правоохоронцями потерпілий лише повідомив, що у вчиненому проти нього злочині він нікого не підозрює і що раніше у нього ні з ким не було ніяких конфліктів.

Зібрані матеріали за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Голосіївського РУ ГУМВС України в місті Києві відкрито кримінальне провадження за ст. 121 Кримінального кодексу України ("Умисне тяжке тілесне ушкодження"). Розпочато досудове розслідування.

Працівниками міліції проводяться першочергові розшукові та слідчі заходи з метою затримання та притягнення до відповідальності винного у вчиненні цього кримінального злочину.

Теги:
Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі

Шановні читачі!

Можливість коментування тимчасово відключена через збільшення кількості агресивних коментарів.

Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
Loading...