Рекомендуємо

Порошенко назвав нісенітницею інформацію про погрози Путіна почати наступ

30 листопада, 23:13

Російські війська вторглися на територію України й так без попередження, зазначив президент

Путин Порошенко
Reuters

Президент України Петро Порошенко спростував інформацію про те, що президент Росії Володимир Путін погрожував нападом, якщо Україна не відмовиться від курсу в НАТО і не визнає "ДНР" й "ЛНР". Про це він заявив в інтерв'ю німецькому телеканалу ARD.

"Я категорично заперечую всяку нісенітницю про те, що президент Росії погрожував або мені, або Україні в нашій телефонній розмові", - сказав він в інтерв'ю.

Порошенко зазначив, що він як президент однієї з найбільших європейських держав не дозволить нікому погрожувати йому або Україні.

Разом з тим він нагадав, що російська армія навіть без усних погроз Путіна вторглася на територію України ще в кінці серпня. Він пообіцяв, що українська армія готова до оборони і, що Росія дорого заплатить за своє вторгнення.

Раніше низка ЗМІ оприлюднили інформацію, що президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з російським лідером Володимиром Путіним, в ході якого останній нібито пригрозив наступом на територію України і зажадав визнання сепаратистських так званих "ДНР" й "ЛНР", а також відмови від вступу в НАТО і ЄС.

У Кремлі спростували інформацію про те, що в розмові Порошенка і Путіна лунали погрози. Також в "Блоці Петра Порошенка" заявили, що інформація про погрози Путіна Порошенку не відповідає дійсності.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі

Шановні читачі!

Можливість коментування тимчасово відключена через збільшення кількості агресивних коментарів.

Новини партнерів
Загрузка...
Загрузка...
Погода, Новости, загрузка...
Loading...