Рекомендуємо

Російський актор Вадим Дорофєєв загинув у Сирії, воюючи на боці "Ісламської держави"

25 січня, 17:50

У Дорофєєва залишилися 5-річний син і 7-місячна дочка

Вадим Дорофеев
Фото из открытых источников
Відомий 31-річний російський актор Вадим Дорофєєв загинув у Сирії, б'ючись у лавах терористичного угруповання "Ісламська держава", повідомляє телеканал "НТВ".

Як повідомляє телеканал, молодий, талановитий і, за відгуками режисерів, який подає великі надії, актор Вадим Дорофєєв кілька місяців тому, кинувши дружину і маленьких дітей, виїхав на кордон Сирії та Іраку, пояснивши своє рішення просто: "На те воля Аллаха".

"Мій чоловік зв'язався з дуже поганими людьми. До цього часу він умовляв мене прийняти іслам і відвезти дітей у Сирію. А мета у нього була - війна за Бога. Він мене шантажував, ще коли я була на дев'ятому місяці вагітності: якщо ти зі мною іслам не приймеш, я з тобою взагалі спілкуватися не буду", - повідомила дружина актора Олена.

За її словами, все почалося спонтанно. Спочатку ніби підмінили одного з давніх друзів її чоловіка. Потім у компанії Вадима з'явилася людина з Кавказу з досвідом бойових дій. А на Різдво 2014 року, за словами Олени, Вадим і ще один популярний російський актор з близьких друзів прийняли іслам у трактуванні братів-радикалів.

Як повідомляється, увечері 16 вересня Дорофєєв повідомив дружині, що йде обговорити новий кінопроект, а вранці він вже добирався від Стамбула до сирійського кордону.

Пізніше стало відомо, що Вадим зник у халіфаті до грудня, а за два тижні до нового року від його імені дружині стали приходити СМС, але Олена не впевнена, що їй писав чоловік. А ще через тиждень з Сирії їй повідомили про загибель чоловіка і навіть, за її словами, прислали фото.

Подібні новини: Влада Японії розгляне можливість обміну заручника на терористку "Ісламської держави"

У Вадима Дорофєєва залишилися 5-річний син і 7-місячна донька.

Додамо, Дорофєєв відомий за фільмом Сергія Бодрова-старшого "Дочка якудзи". Також він знімався у серіалах.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Загрузка...
    Загрузка...
    Погода, Новости, загрузка...
    Loading...