Рекомендуємо

Світовий конгрес українців передав бійцям ЗСУ 3 тис. флісових курток

22 лютого, 05:17 (5 фото)

Церемонія передачі відбулася у навчальному центрі Сухопутних військ "Десна"

У 169-му навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України "Десна" (Чернігівська обл.) представники Світового конгресу українців (Канада) передали українським бійцям, призваним у рамках чергової хвилі часткової мобілізації, 3 тис. флісових курток. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"У заході взяли участь заступник президента СКУ Олена Кошарна (Канада), тимчасово виконуючий обов'язки заступника міністра оборони України Юрій Гусєв, голова Ради волонтерів при Міністерстві оборони України Давид Арахамія, координатор волонтерського руху Богдан Ковальов та керівництво навчального центру", - сказано в повідомленні.

У своєму зверненні до військовослужбовців т.в.о. заступника голови Міноборони Гусєв зазначив, що сьогодні українська держава покладає на них великі надії, а "вітчизняне оборонне відомство робить все можливе, щоб українські воїни були забезпечені всім необхідним".

"Нині до одностроїв, що красуються на вас, ми додатково передаємо утеплені флісові кофти від українців Канади та небайдужих волонтерів. Хочу подякувати усім людям та волонтерським організаціям за надану допомогу. Разом з нами вони також прагнуть щоб Україна була незалежною, вільною та самостійною державою", - зазначив Гусєв.

Подібні новини: У рамках нової хвилі мобілізації не було оголошено тендера на закупівлю одягу для військових, - волонтер Олена Білецька

У свою чергу заступник президента СКУ Олена Кошарна розповіла, що дуже рада співпрацювати з представниками Міністерства оборони та українськими волонтерами, які займаються армійцями.

"Не тільки Світовий конгрес українців, але й Уряд Канади всіляко підтримує Україну у прагненні бути вільною. Цю підтримку та співпрацю ми продовжимо і в подальшому", - запевнила Кошарна.

Раніше повідомлялося про те, що Міноборони має намір збільшити кількість інструкторів в навчальних центрах для мобілізованих.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Загрузка...
    Загрузка...
    Погода, Новости, загрузка...
    Loading...