Рекомендуємо

Фінські журналісти зафільмували військову колону РФ у Ростовській обл. поблизу кордону України

24 лютого, 04:31 (4 фото)

Наголошується, що техніка рухалася по трасі, що веде до Маріуполя

Журналісти фінського телеканалу Yle опублікували фотографії і відео колони російської військової техніки в районі Новошахтинська Ростовської обл., за 50 км від російсько-українського кордону.

За словами журналістів, до склад конвою, який супроводжували російські солдати, входили, серед іншого, ракетні установки; деякі автомобілі були замасковані. Також у колоні були помічені два вантажних автомобіля з логотипом російської торгової мережі "Магніт".

Наголошується, що техніка рухалася по трасі, що веде до Маріуполя Донецької обл.

Також журналісти розповіли, що на російському пункті прикордонного контролю "Новошахтинськ" їм заборонили знімати під приводом відсутності відповідного дозволу. В результаті репортерів змусили покинути цю територію.

Крім того, за словами представників ЗМІ, місцеві жителі в розмовах зазначають збільшення присутності російських військових у Ростовській обл. з початку конфлікту на сході України.

Нагадаємо, в управлінні МВС Донецької обл. повідомили, що в Горлівку увійшла чергова колона російської техніки у складі 14 танків і 6 зенітних установок.

Зазначимо, що Москва категорично заперечує військову підтримку Росією бойовиків на Донбасі, а також участь російських регулярних військ в конфлікті.

Подібні новини: Місія ОБСЄ протягом тижня зафіксувала 11 карет швидкої допомоги на російському КПП "Донецьк"

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Загрузка...
    Загрузка...
    Погода, Новости, загрузка...
    Loading...