Рекомендуємо

Рубан: У полоні бойовиків за останній тиждень опинилися 30 українських військових

25 січня, 22:30

Загальна їх кількість не уточнюється

Пленные в Красном Партизане
bnk.ua
У полоні бойовиків за останній тиждень опинилися 30 українських військових. Про це в ефірі телеканалу "Інтер" заявив керівник центру обміну полоненими Володимир Рубан, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Відомо і підтверджено, що в полоні зараз (потрапили в полон за останній тиждень, - ред.) близько 30 осіб - 20 з району аеропорту (донецького аеропорту, - ред.) та 11 осіб з району Червоного Партизана з 20 батальйону", - сказав він.

Відповідаючи на питання, скільки в даний час українських військовослужбовців знаходиться в полоні бойовиків, Рубан сказав, що їх багато і кількість весь час змінюється.

"Багато, і цифри змінюються постійно. У нас складність з тим, що ми не можемо зараз після останніх боїв ідентифікувати зниклих без вести, вони або під завалами (донецького аеропорту, - ред.), або в полоні - і там цифра набагато вище, ніж я називав", - зазначив він.

Рубан додав, що під завалами донецького аеропорту залишаються загиблі військовослужбовці, і не виключив, що там можуть бути і живі.

"З неділі - 6 днів, але досвід показує, що до 22 днів люди виживають під завалами, є шанси, що багато в нішах залишаються живими... Необхідно припинити обстріл аеропорту - це перша умова, за яким будуть розбиратися завали і діставатися тіла загиблих або, будемо сподіватися, ще живих", - додав він.

Подібні новини: Будик: З полону бойовиків звільнили трьох "кіборгів"

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Загрузка...
    Загрузка...
    Погода, Новости, загрузка...
    Loading...