Рекомендуємо

У Держдумі заявили, що Росія буде оскаржувати виключення з ПАРЄ

26 січня, 02:04

Санкції є загрозою співпраці між ПАРЄ та РФ, заявив Пушков

Пушков
РИА "Новости"

Глава думського комітету з міжнародних справ Олексій Пушков заявив, що російська делегація висловить незгоду, якщо на зимовій сесії її повноваження спробують оскаржити, повідомляє "РИА Новости".

"Російська делегація висловить своє ставлення до цього, свою незгоду з цією пропозицією і буде переконувати депутатів ПАРЄ в тому, що ця міра не є правильною, будемо пояснювати причини, з яких це не є правильним, будемо говорити, що збереження санкцій проти Росії загрожує співпраці між ПАРЄ та Росією, те, що Росія може покинути цю організацію до кінця року", - підкреслив Пушков.

Раніше стало відомо, що парламентарії від Нідерландів підготували резолюцію з пропозицією позбавити російську делегацію повноважень у Парламентській асамблеї Ради Європи.

Нагадаємо, 10 квітня 2014 р. ПАРЄ прийняла резолюцію, згідно з якою делегація Російської Федерації, через анексію Криму, була позбавлена права голосу в Асамблеї і виключена з усіх її керівних органів до кінця року. Зазначимо, що делегатом від України в ПАРЄ є українська льотчиця Надія Савченко, яка знаходиться в російській в'язниці. Її адвокат раніше заявив, що якщо РФ не відпустить Савченко на засідання ПАРЄ, "Кремль чекають сюрпризи".

Теги:
Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Загрузка...
    Загрузка...
    Погода, Новости, загрузка...
    Loading...