Рекомендуємо

На Нью-Йорк може обрушитися найсильніша снігова буря за всю історію

26 січня, 04:29

Мегаполіс в очікуванні сильної бурі, яка може тривати до вівторка

Снежная Буря
usa.today

На північний схід США насувається сильна снігова буря, передає ТАСС. За прогнозами метеорологів, у найближчі два дні в деяких районах може випасти до 90 см снігу.

Мер Нью-Йорка Білл де Блазіо попередив у неділю, що сніговий шторм може стати "одним з найсильніших або навіть найсильнішим в історії мегаполісу", та попросив городян проявляти пильність, не користуватися особистим автотранспортом і без необхідності не виходити на вулицю.

У зоні негоди виявляться близько 30 млн осіб у штатах Нью-Йорк, Нью-Джерсі, Коннектикут, Пенсільванія, Массачусетс й Мен. Комунальні служби привели в готовність всю снігоприбиральну техніку та запаслися реагентами.

Мешканці Нью-Йорка вже почали готуватися до того, що їм доведеться провести кілька днів вдома: у магазинах вишикувалися довгі черги за продуктами. Багато люди запасаються також питною водою, ліхтарями, свічками і батарейками на випадок перебоїв з водою та електрикою.

За прогнозами синоптиків, північний схід США буде знаходитися у владі холодного циклону до вечора вівторка.

Як зазначають метеорологи, насувається буря може по силі зрівнятися з тією, яка обрушилася на Східне узбережжя США 37 років тому - в лютому 1978 року. Тоді негода практично повністю паралізувала на кілька днів транспортне сполучення на північному сході країни.

Крім того, американська авіакомпанія Delta Airlines вже скасувала 600 рейсів в понеділок, 26 січня, у зв'язку з несприятливими погодними умовами.

Наголошується, що польоти скасовані через попередження про сніжну бурю, яка очікується в штатах Нью-Йорк, Нью-Джерсі, Коннектикут, Пенсільванія, Массачусетс й Мен на східному узбережжі.

Джерело: ИТАР-ТАСС
Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Загрузка...
    Загрузка...
    Погода, Новости, загрузка...
    Loading...