Рекомендуємо

Центр Києва не може вмістити мільйон осіб, - МВС

8 грудня, 21:53 (3 фото)

З урахуванням, що на 1 кв. м. в зимовий період може розмістити лише двох осіб, згадана вище територія, де сьогодні проходять суспільно-політичні заходи, фізично може вмістити всього близько 100 тис. осіб

У МВС заявляють, що центральна частина Києва не може вмістити 1 млн осіб. Прес-служба відомства заявляє, що в міліції з використанням електронної кадастрової карти р. Києва розрахували орієнтовну кількість людей, що фізично не може вмістити Майдан Незалежності і частина вулиць Хрещатик від вул. Городецького до вул. Прорізній. Відзначається, що враховувалися в розрахунках, як тротуари, так і проїжджа частина.

"З урахуванням, що на 1 кв. м. в зимовий період (використання зимової одягу) може розмістити лише двох осіб, згадана вище територія, де сьогодні проходять суспільно-політичні заходи, фізично може вмістити всього близько 100 тис. осіб", - сказано в повідомленні МВС.

Зазначимо, що МВС офіційно оцінив кількість мітингувальників сьогодні в центрі Києва в 100 тис. чоловік, а опозиція заявляє, що на мітинг вийшли близько мільйона чоловік. Мітингувальники заблокували урядовий квартал та 9 грудня з 5 ранку почнуть пікетувати урядові будівлі.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    traffim.com