Рекомендуємо

В опозиції працюють над формуванням технічного уряду, - нардеп від ПР

8 грудня, 13:50

Царьов упевнений, що для того, щоб здійснити план опозиції сьогоднішній "Марш мільйона"повинен завершиться штурмом адміністративних будівель столиці

В оппозиции уже составили список будущего технического правительства, - нардеп от ПР
Украинское фото
Народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов заявив, що в центральному штабі опозиції вже почали складати список майбутнього складу технічного уряду. Про це Олег Царьов написав на своїй сторінці у своєму Facebook.

За словами депутата, лідери трьох опозиційних сил намагаються зайняти ключові посади. Царьов зазначив, що доступний тільки один з варіантів у списку.

"зокрема, прем'єр-міністром має стати глава "Батьківщини" Арсеній Яценюк, міністром фінансів - Віктор Пинзеник ("Удар"), міністром внутрішніх справ - Олег Тягнибок ("Свобода"), міністром освіти - Ірина Фаріон ("Свобода"), головою СБУ Валентин Наливайченко (Удар), міністром закордонних справ - Борис Тарасюк ("Батьківщина"), міністром оборони - Андрій Кожем'якін ("Батьківщина"), міністром з питань соціальної політики - Людмила Денисова ("Батьківщина")", - написав Він.

Депутат від ПР підкреслив, що опозиція також обговорює варіанти розподілу посад у київської влади.

"Новим головою Київської міської державної адміністрації повинен стати Іван Салій, а його заступником - Юрій Михальчишин ("Свобода")", - написав депутат.

На думку Царьова, для того, щоб здійснити план опозиції сьогоднішній "Марш мільйона" повинен завершиться штурмом адміністративних будівель столиці.

Нагадаємо, 7 грудня лідер партії "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що для початку переговорного процесу з владою має бути сформований технічний уряд, яке б виконувало наступну програму дій: підписання Угоди про асоціацію з ЄС, отримання фінансової допомоги від МВФ та інших європейських інституцій, а також внесення змін до Конституції України з метою проведення дострокових президентських і парламентських виборів.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter