Слідство встановило осіб, які блокували трасу у Василькові

13 грудня 2013, 11:33

Прокуратура зазначає, що блокування траси поставило під загрозу життя хворої жінки, простих громадян і пасажирів

Беркут
Facebook Андрея Пышного
Слідство встановило осіб, які блокували трасу у Василькові. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської обл.

У повідомленні наголошується, що блокування траси поставило під загрозу життя хворої жінки, простих громадян і пасажирів. "На цей час у рамках розслідування встановлені і допитані свідки - водії маршрутних транспортних засобів та "швидкої допомоги", які були змушені змінювати маршрути і виїжджати на смуги зустрічного руху, щоб об'їхати перешкоди. Постраждалі підтверджують факт блокування транспортної магістралі, порушення громадського порядку і провокації", - йдеться у повідомленні.

Відомості за даним фактом було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 279 КК України, тобто блокування транспортних комунікацій. Слідство здійснює СВ Васильківського міськвідділу міліції, Васильківська міжрайонна прокуратура - процесуальне керівництво у цьому розслідуванні.

Слідство триває.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
  • Svetlana Kovalchuk 30 січня, 01:14
    И еще надо наказывать тех,кто убивал людей,подвергал их пыткам..А я этих людей,которые блокировали трассу ,наградила бы.Таким образом они спасли чьи-то жизни.МОЛОДЦЫ!!!
  • Игорь Ткачев 18 грудня, 09:51
    За блокирование трасс нужно наказывать. Люди, принимающие участие в блокировке, не правильно понимают понятие "демократия", считают, что захват зданий и блокирование трасс с угрозой жизни, это демократически. Демократия, это ещё и ответственность.
Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
traffim.com