Рекомендуємо

Герега закрила сесію Київради після того, як активісти Євромайдану заблокували засідання

Вчора, 09:39

Секретар Київради Галина Герега закрила засідання Київради після того, як активісти Євромайдану заблокували засідання, увірвавшись до сесійної зали

Герега Галина
Украинское фото
Секретар Київради Галина Герега закрила засідання Київради після того, як активісти Євромайдану заблокували засідання, увірвавшись до сесійної зали. Пряму трансляцію засідання вів телеканал  "112 Україна".

Галину Герегу обступили мітингувальники, і вона, звернувшись з пропозицією до депутатів закрити сесію, заявила, що в таких умовах працювати неможливо.

Сьогодні на засіданні депутати Київради повинні були розподілити з держбюджету 130 млн грн на зарплати бюджетникам, 58,1 млн грн - на надбавки до зарплати медикам і вчителям, а також 41,9 млн грн - на утримання вулично-транспортної мережі. 419 млн грн будуть направлені на погашення різниці в тарифах на теплову енергію, послуги централізованого водопостачання та водовідведення. Раніше повідомлялося, що опозиційні депутати не мають наміру брати участі у голосуванні.

Зазначимо, що будівлю оточили у кільце представники міліції. Голова Солом'янської РДА Максим Луцький раніше повідомив, що вже звернувся до столичної міліції з проханням забезпечити правопорядок під час проведення сесії.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    traffim.com