Ахметов закликав українську владу та опозицію сісти за стіл переговорів

13 грудня 2013, 11:16

Ахметов назвав Україну демократичною країною, а також закликав владу та опозицію сісти за стіл переговорів і ухвалити рішення, яким Україна буде пишатися

АМКУ разрешил ДТЭК Рината Ахметова купить более 50% акций "Нефтегаздобычи"
Український бізнесмен Ринат Ахметов висловив свою позицію у зв'язку з ситуацією в Україні. У заяві, опублікованій прес-службою СКМ, Ахметов назвав Україну демократичною країною, а також закликав владу та опозицію сісти за стіл переговорів і прийняти рішення, яким Україна буде пишатися.

"Я - за стіл переговорів. Щоб політики, влада, опозиція, моральні лідери країни сіли за стіл переговорів і ухвалили те рішення, яким ми будемо пишатися. Повторюся, пишатися, а не соромитися. Те рішення, від якого виграє Україна і кожен українець як в короткочасній, середньостроковій, так і в подальшій перспективі. Цей стіл я би назвав столом миру, компромісу і майбутнього нашої країни. І нехай за цим столом політики втратять свої рейтинги. Але найголовніше, щоб рейтинг України пішов угору", - йдеться в заяві бізнесмена.

Ахметов відзначив, що у складний момент для країни дуже важливо мати холодні голови і зважений підхід.

Подібні новини: Янукович запросив опозицію до діалогу для врегулювання ситуації в Україні

Подібні новини: Янукович запросив опозицію до діалогу для врегулювання ситуації в Україні

Прокоментував бізнесмен і те, що відбувається на Євромайдані: "Те, що мирні люди вийшли на мирні акції, говорить про те, що Україна - вільна демократична країна. І з цієї дороги Україна не зійде. І це дуже здорово". "Але те, що цими днями постраждали люди, це - неприпустимо", - підкреслив він.

"Я - за сильну, незалежну і цілісну Україну. Ми - одна країна, і її ділити не потрібно", - заявив Ахметов.

Нагадаємо, раніше свою позицію у зв'язку з розгоном Євромайдану в ніч на 30 листопада висловили співробітники Групи СКМ. У заяві йшлося, що компанія категорично проти будь-якого насильства і вважає, що сьогодні необхідно докласти максимум зусиль для пошуку взаємоприйнятних рішень, від яких виграє уся країна і кожен українець.

СКМ, найбільша холдингова компанія України, володіє і керує активами у гірничо-металургійній, енергетичній, телекомунікаційній, банківській, страховій, медійній галузях, а також у сфері рітейлу і нерухомості. 100% акцій СКМ належать бізнесменові Ринату Ахметову.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
  • Gaidamaka 12 січня, 11:15
    Спочатку ти сядеш за грати
  • Іван Свідомий 22 грудня, 18:30
    АХМЕТОВ чудово розуміє що з цією владою домовитись не можливо ..... то він просто грає на публіку --- то для наївних Європейців..... наче б то він до цього не має ні якого відношення ....
Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
traffim.com