Рекомендуємо

Заарештовано сина кандидата у нардепи, підозрюваного у побитті міліціонера під ВР 14 жовтня

20 жовтня, 10:39

Молодому чоловіку  оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). Йому загрожує покарання від 5 до 7 років позбавлення волі

рада штурм _10
Українське фото
Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід 17-річному синові кандидата в народні депутати по мажоритарному округу на прізвисько "Скорпіон", який ланцюгом завдав тілесних ушкоджень міліціонеру під час зіткнень під Верховною Радою 14 жовтня. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської обл.

"За рішенням суду на час досудового розслідування зазначена особа буде перебувати під вартою. Такий запобіжний захід суд обрав, враховуючи тяжкість злочину, у якому підозрюється молодий чоловік", - йдеться в повідомленні.

Подібні новини: Рада відкрилася і пішла на перерву у зв'язку з відсутністю кворуму

Як зазначили в прокуратурі, затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). Йому загрожує покарання від 5 до 7 років позбавлення волі.

Повідомляється, що молодого чоловіка затримали правоохоронці 16 жовтня. Під час обшуку в будинку, де проживав хлопець, були вилучені ланцюг, міліцейський шолом і речі, в яких він був одягнений біля ВР.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 14 жовтня під час засідання Верховної Ради, на якому депутати мали намір прийняти ряд суспільно важливих законів, під стінами будівлі парламенту почалися масові заворушення. Голова ВР Олександр Турчинов був змушений достроково перервати засідання через провокації і відсутність депутатів, в результаті чого частина законів так і не була винесена на голосування. В ході заворушень під стінами парламенту були поранені 15 міліціонерів та 11 бійців Нацгвардії. Також були затримані 43 людини. За даними міліції, під стінами парламенту було близько 8 тис. мітингувальників.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Загрузка...
    Загрузка...
    Погода, Новости, загрузка...
    Loading...