У Дніпропетровську вантажівка протаранила три авто; є загиблі

19 грудня 2014, 16:28 (6 фото)

У вантажівки, яка спускалася по вулиці Робочій в напрямку вулиці Свердлова, відмовили гальма

У ДТП у Дніпропетровську на вулиці Робочій вантажівка, у якої відмовили гальма, протаранила три авто. Про це повідомляє 056.ua.

Як повідомляється, у вантажівки, яка спускалася по вулиці Робочій в напрямку вулиці Свердлова, відмовили гальма. Починаючи з вулиці Уральської, водій нібито подавав сигнали. Перед самим перетином вулиць Робочої та Свердлова водій сигналив і блимав фарами, даючи зрозуміти іншим водіям, що вантажівка стала некерованою. А потім, розуміючи, що зіткнення з іншими авто уникнути не вдасться, перед самим перехрестям вистрибнув з кабіни. У всякому разі так повідомляють очевидці. Уникнути трагедії не вдалося.

Вантажівка на швидкості в'їхала у Daewoo Lanos, який стояв на "червоне світло". Від сильного удару легковик розвернуло і він вдарився в автомобіль-вишку обленерго. Після цього обидві машини вдарили Porsche Cayenne, який проїжджав через перехрестя по вулиці Свердлова.

Як повідомили співробітники ДАІ й очевидці, внаслідок страшного ДТП загинув 42-річний водій легковика. Травми отримали водії вантажних авто. На місці працює слідча група. Рух по вулиці Свердлова в районі перетину з вулицею Робочої закрито.

Нагадаємо, що раніше у Києві на перехресті вул. Боженка та Федорова сталося ДТП з участю автомобіля швидкої допомоги.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Загрузка...
    Загрузка...
    Погода, Новости, загрузка...
    Loading...