Потрібна допомога бійцеві АТО Юрію Слюсю

21 грудня 2014, 22:00 (4 фото)

Після поранення боей не може говорити і самостійно харчуватися

Ми продовжуємо нашу рубрику "Герой України". Сьогодні ми розповімо вам про мужнього чоловіка, який захищав нашу країну, а тепер потребує нашої допомоги.

Юрій Слюсь - 46-річний доброволець з Фастова. До того, як піти в зону АТО, працював будівельником. Чоловіка довго не хотіли брати на службу, але він домігся свого і, незважаючи на вік, став бійцем 25-го батальйону територіальної оборони "Київська Русь". З 20 липня служив гранатометчиком.

14 жовтня Юрій охороняв 5-й блок-пост недалеко від міста Дебальцеве Донецької області. Саме тоді він потрапив під мінометний обстріл і отримав важкі осколкові поранення. У бійця розірвана гортань, пробита трахея, роздроблена нижня щелепа і зуби, права стопа в уламках.

Зараз Юрій перебуває у Київському військовому госпіталі, він не може говорити і самостійно харчуватися. Він спілкується з допомогою записок в зошиті, але ні про що не шкодує і не втрачає сили духу.

Чоловікові необхідно спеціальне харчування та протезування. Давайте допоможемо справжньому патріоту повернутися до нормального життя!

Реквізити для допомоги ви можете бачити на ваших екранах, а також знайти на наших сторінках в соцмережах та на порталі bnk.ua.
Картка Приватбанку: 5168757279405650, одержувач - Слюсь Юрій В'ячеславович.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Загрузка...
    Загрузка...
    Погода, Новости, загрузка...
    Loading...