У Міноборони заявляють, що рейси низки аеропортів були скасовані з міркувань безпеки

15 грудня 2014, 09:30

Відповідальна за цей напрямок роботи Служба безпеки України, зазначила Кушнір

кушнир
bnk.ua
У Міноборони заявляють, що скасування рейсів низки аеропортів пов'язане з безпекою, відповідальна за цей напрямок роботи Служба безпеки України. Про це на брифінгу, який транслював телеканал "112 Україна", повідомила речник Міністерства оборони України Вікторія Кушнір.

"У нас немає іншої інформації, крім того, що ці аеропорти були закриті у зв'язку з питаннями безпеки. Ще можу додати, що згідно закону України "Про боротьбу з тероризмом", відповідальна за цей напрямок роботи Служба безпеки України", - зазначив вона.

Крім того Кушнір додала, що виконання завдань ЗСУ на території Донецької та Луганської областей здійснюються у плановому порядку.

Раніше повідомлялося, що аеропорти у Харкові, Дніпропетровську та Запоріжжі залишаться закритими до 16 грудня. Крім того, зазначається, що у дніпропетровському аеропорту причини скасування рейсів не називають, скільки це триватиме - невідомо. Також повідомлялося, що в Дніпропетровську близько 700 осіб постраждали через скасування рейсів: хтось не встиг на роботу або не потрапив у лікарню.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Загрузка...
    Загрузка...
    Погода, Новости, загрузка...
    Loading...