У Київській обл. нетверезий глава управління Пенсійного фонду Василь Фатхутдінов на машині ледь не збив пішоходів, - джерело

20 грудня 2014, 03:41 (2 фото)

Розгнівані люди мало не вчинили самосуд над чиновником

У Вишневому Київської області п'яний водій автомобіля Skoda створив аварійну ситуацію на дорозі і мало не в'їхав у натовп людей, які переходили дорогу на зелене світло. Згодом очевидці впізнали у водієві начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській обл. Василя Фатхутдінова, повідомляє ТСН.

Повідомляється, що інцидент стався ввечері 19 грудня на вулиці Київській. Як відзначають очевидці, Skoda виляла в різні сторони по дорозі і мало не "підрізала" машину, яка намагалася її об'їхати. Після того водій машини поїхав прямо на людей, які переходили дорогу на зелене світло.

"Ми їхали зі сторони кільцевої дороги. Перед нами їхала машина Skoda. Вона їхала по дорозі і виляла. Коли я почав його обходити з лівої сторони, він притиснув мене зліва, і я пішов на зустрічну дорогу. При цьому він знову взяв правіше, загорілося червоне світло на світлофорі. І люди йшли на зелене світло. Проходили з маленькими дітьми. І він влетів у цю юрбу. Мало не збив їх", - розповідає свідок події Олександр Товкун.

Після цього на світлофорі водії з обох сторін перегородили шлях Skoda і попросили водія вийти з машини. "Я підходжу до цього водія - він не може два слова зв'язати. П'яний. На ногах не тримався. Ми запитуємо у нього прізвище, ім'я, по батькові. Він каже: "Я заступник міністра. Мені по барабану. Я не буду вам нічого говорити". На цьому все закінчилося. У машині ще перебувала дівчина, якій стало погано. Її відвели", - розповідає Товкун.

Подібні новини: У Борисполі невідомі влаштували стрілянину у торговому центрі і викрали ювелірні прикраси на 1 млн гривень

Після цього розлючені люди хотіли влаштувати самосуд над водієм, проте приїхали невідомі люди і почали говорити, що це вони були за кермом. Між водіями і "друзями" чиновника почалася штовханина. "Вже став інший чоловік. Сказав, що він перебував за кермом, хоча був інший. Почалося незрозуміле. Ми викликали міліцію, міліція приїхала і почала складати акт. Приїхали ще хлопці незрозумілі - 5-6 осіб, зараз вони вже поїхали. Незрозуміло, де вони. Зникли ті, хто тут влаштував бійку", - розповідає свідок події.

Пізніше в п'яному водієві Skoda впізнали начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській обл. Василя Фатхутдінова. На місце події приїхали співробітники ДАІ, які повезли його в лікарню на експертизу.

Як заявив начальник управління ДАІ у Вишневому Сергій Жовтоног, "ми будемо робити все по закону".

Нагадаємо, в Миколаєві нетверезий водій допустив зіткнення з патрульним автомобілем ДАІ, один з правоохоронців був госпіталізований.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Загрузка...
    Загрузка...
    Погода, Новости, загрузка...
    Loading...