МВС попередньо кваліфікувало смерть трьох дітей у Чугуєві як умисне вбивство

15 грудня 2014, 11:02

У місцевих ЗМІ зазначалося, що смерть дітей настала під льодом

болото
tolstykh

Міліція почала кримінальне провадження за фактом смерті трьох хлопчиків (восьми, п'яти та чотирьох років) у болотистій водоймі Чугуєва Харківської області. Про це повідомляє прес-служба МВС у Харківській області.

"Смерть трьох дітей у водоймі слідчими органами попередньо кваліфіковано за ознаками ч. 1 ст. 115 ("Умисне вбивство") Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Нагадаємо, ввечері 14 грудня у Чугуєві Харківської області зникли троє дітей; вночі 15 грудня тіла дітей було знайдено в болотистій водоймі неподалік від залізничного вокзалу. У місцевих ЗМІ зазначалося, що смерть дітей настала під льодом.

Крім того, в міліції доповнюють, що 14 грудня близько 20:00 до районного відділку міліції звернулася 38-річна місцева жителька, яка повідомила про те, що її 8-річний син з двома сусідськими хлопчиками 4 і 5 років гуляли на вулиці біля домоволодіння і за невідомих обставин зникли.

Так, понад 400 правоохоронців, кінологи, співробітники ДержНС, військовослужбовці Національної гвардії України та небайдужі місцеві жителі розшукували хлопчиків.

Правоохоронці з'ясовують обставини трагедії.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Загрузка...
    Загрузка...
    Погода, Новости, загрузка...
    Loading...