Поета Євгена Євтушенка шпиталізовано до однієї з лікарень Ростова

15 грудня 2014, 04:28

У неділю у поета погіршився стан здоров'я

Евтушенко
lenta.ru

Відомий поет Євген Євтушенко в неділю шпиталізований в одну з лікарень Ростова-на-Дону в зв'язку з погіршенням здоров'я. Про це повідомляє "РИА Новости" з посиланням на представника прес-служби МОЗ Ростовської області.

Як повідомляється, в суботу в Ростові-на-Дону Євтушенко прийняв участь у концерті "Мужність пам'ятати!", присвяченому 70-річчю Перемоги у Великій Вітчизняній війні та Міжнародному дню голокосту.

"Сьогодні Євтушенко був госпіталізований в одну з лікарень Ростова у зв'язку з погіршенням стану здоров'я. Йому надається вся необхідна медична допомога", - сказав співрозмовник агентства.

Він додав, що поет перебуває під наглядом місцевих лікарів, які також проводять консультації з московськими фахівцями.

Як повідомляють деякі російські ЗМІ, поет потрапив в реанімацію в Ростові-на-Дону після падіння з ліжка в готельному номері.

Нагадаємо, Євген Євтушенко народився в 1932 році (за паспортом 1933 рік).

Євген Євтушенко - лауреат численних літературних премій, в тому числі Державної премії СРСР, почесний член Іспанської та Американської академій мистецтв і словесності, дійсний член Європейської академії наук і мистецтв. Автор низки збірок віршів і прози, а також кількох кіносценаріїв.

Твори Євгена Євтушенка перекладені більш ніж на 70 мов світу. 16 березня 2004 року президент Росії Володимир Путін нагородив поета орденом "За заслуги перед вітчизною" III ступеня.

Джерело: РИА "Новости"
Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Загрузка...
    Загрузка...
    Погода, Новости, загрузка...
    Loading...