Військові льотчики України проводять навчання на перевірку готовності до виконання завдань, - Міноборони

15 березня, 14:06 (6 фото)

В одній з частин Повітряних Сил ЗС України відбулася денна з переходом в ніч льотна зміна

Військові льотчики України проводять навчання на перевірку до бойової готовності, про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Повідомляється, що в одній з частин Повітряних Сил ЗС України відбулася денна з переходом в ніч льотна зміна.

Польоти екіпажів на навчально-тренувальних літаках Л-39 "Альбатрос" і бойових бомбардувальники Су-24М і Су-24МР пройшли в рамках льотно-тактичних навчань на перевірку готовності визначених екіпажів бригади до виконання завдань за призначенням.

"Льотчики, інженери і техніки, військовослужбовці підрозділів забезпечення - все з раннього ранку і до пізнього вечора на аеродромі, адже польоти проводяться часто. Завдання стандартні. Екіпажі вдень і вночі в простих і складних метеорологічних умовах відпрацьовують навички пілотування, навігації, вдосконалюють індивідуальне льотне майстерність по курсу бойової підготовки авіації Збройних Сил України", - наголошується в повідомленні.

Подібні новини: Міноборони РФ звинуватило Україну у спробах спекуляції на проведенні спостережного польоту

Також повідомляється, що льотний склад частини Повітряних Сил ЗС України стверджує про свою моральної, психологічної та професійної готовності в кожну хвилину виконати свій Конституційний обов'язок.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Погода, Новости, загрузка...
    traffim.com