Під будівлею ВР України зібралися ветерани ВМС і жінки проти війни

20 березня, 11:27 (4 фото)

Ветерани зачитали звернення до нової української влади з вимогою надати чітку позицію щодо подальших дій військових у Криму

Рада
Фото из открытых источников
Напередодні позачергового засідання Верховної Ради під будівлею українського парламенту на Грушевського зібралися ветерани Військово-морських сил України. Про це повідомляє "Новий Регіон".

Чоловіки у блакитних беретах, формі і з прапорами зачитали звернення до нової української влади з вимогою надати чітку позицію щодо подальших дій військових у Криму.

Під Верховною Радою встановлений імпровізований "пам'ятник" у вигляді шини як символу нагадування владі про відповідальність і можливості повалення в результаті акцій протесту, а також необхідність єдності України. "Сила в єдності", - написано на табличці, пофарбованій у кольори українського державного прапора.

Також під парламентом, незважаючи на дощову погоду, зібралися жінки, які тримають в руках невеликі плакати з написами і закликами зупинити війну і розкол України.

У самій Раді сьогодні планують розглянути декілька питань. Зокрема проект закону про окуповані території, а також про забезпечення прав і свобод громадян на "тимчасово окупованих територіях України".

"Ці ініціативи необхідно прийняти для забезпечення всіх соціальних виплат: зарплат, пенсій, гарантувати захист прав власності тих, хто опинився в окупованому росіянами у результаті анексії Криму", - сказав в.о. глави фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв.

Подібні новини: Рада ухвалила заяву про гарантії прав кримськотатарського народу у складі України

Нагадаємо, сьогодні Рада прийняла декларацію "Про боротьбу за визволення України". Крім того, вчора РНБО доручила МЗС ввести візовий режим з Росією. У Верховній Раді зареєстровано проект постанови про розрив дипломатичних відносин з Російської Федерацією.

Джерело: Новый регион
Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Погода, Новости, загрузка...
    traffim.com