Після переговорів із самообороною озброєних осіб, які побили громадян у центрі Києва, відпустили

14 березня, 17:31 (17 фото)

Конфлікт виник після того, як мешканці будинку вирішили прибрати підвальне приміщення, яке нібито належить одному з районних депутатів

Після переговорів із самообороною озброєних осіб, які побили громадян у центрі Києва, відпустили, повідомляє "УНН"

Озброєні зловмисники, які забарикадувалися у підвалі, безперешкодно вийшли, і, так і не здавши зброї, пішли у невідомому напрямку.

Як вдалося з'ясувати, конфлікт виник після того, як мешканці будинку вирішили прибрати підвальне приміщення, яке нібито належить одному з районних депутатів.

Свідки розповіли, що у мешканців будинку виник конфлікт з депутатом з приводу власності підвального приміщення. Згодом прибули 10 осіб з атрибутикою "Правого сектора", озброєні, за попередніми даними, автоматичною зброєю. Ці люди побили трьох мешканців будинку, а після того, як на виклик прибули правоохоронці, забарикадувалися у підвалі.

Згодом прибули представники "Самооборони Майдану" і народний депутат, глава АП Сергій Пашинський. Після тривалих переговорів з ними, озброєні невідомі люди вийшли з підвалу і в супроводі самооборони, не здавши зброї, пішли у невідомому напрямку.

Міліція не перешкоджала діям самооборони і не затримувала озброєних людей.

"Факт події зафіксовано, проводяться слідчо-оперативні дії, проводиться перевірка", - зазначив один із правоохоронців.

Подібні новини: Столична міліція відкрила кримінальне провадження у зв'язку з побиттям рабина

Нагадаємо, сьогодні до міліції надійшов виклик про те, що близько десятка озброєних людей побили мешканців будинку у центрі столиці і забарикадувалися у підвалі.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
  • NATALOCHKA 17 березня, 16:10
    ахренеть,гуляют с оружием и не задержаны,точно правый сектор,обычным бандитам такого не простили бы. задержали,провели бы расследование и публично казнили бы! а этим можно все! и никто их не тронет
Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
traffim.com