Рекомендуємо

В Україні політична ситуація негативно позначилася на авіаперевезеннях, - президент МАУ

11 лютого, 11:19

За словами президента МАУ, у компанії сподіваються на відкладений попит на авіаперевезення у подальшому

МАУ самолет
Фото из открытых источников
В Україні політична нестабільність і протестні настрої зробили негативний вплив на роботу галузі авіаційних перевезень, про це заявив президент української авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" Юрій Мірошников, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"У нас спостерігається падіння попиту, відмови груп пасажирів - як тих, які хотіли летіти в Україну, так і тих, які збиралися летіти транзитом. У нас є відмови лізингових компаній у наданні літаків, при тому, що альтернативних клієнтів у них немає. Крім того, дуже шановні вантажовідправники відмовляються відправляти свої вантажі транзитом через Україну", - заявив Мірошников.

Разом з тим, за словами президента МАУ, компанія сподівається на відкладений попит у майбутньому, оскільки кількість охочих скористатися послугами авіатранспорту для відпочинку або бізнес-поїздок значно зменшилася.

Наголошується, що МАУ перерахувала у спеціалізований фонд Державіаслужби 3 млн доларів зборів за транзитні пасажироперевезення. Флот МАУ складається з 40 літаків.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Погода, Новости, загрузка...
    traffim.com