Рекомендуємо

Турчинов нагородив захисників донецького аеропорту іменною зброєю

20 жовтня, 10:19

Військовослужбовці отримали українські пістолети "Форт"

Донецкий аэропорт
Facebook Позывной Маршал
Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов нагородив іменною зброєю дев'ять військовослужбовців, які захищали донецький аеропорт. Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради.

"За героїзм, виявлений у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, проявлені при цьому особисту мужність, стійкість, високий патріотизм та вірність військовій присязі Голова Верховної Ради нагородив військових "справжньою лицарською нагородою" - іменною вогнепальною зброєю", - йдеться в повідомленні.

"Російські військові хотіли на день народження Путіна зробити йому подарунок - захопити Донецький аеропорт. День народження вже давно пройшов, а над Донецьким аеропортом продовжує майоріти український прапор. Російська зброя не змогла перемогти силу і мужність наших військових", - підкреслив Турчинов в ефірі одного з українських телеканалів.

Як повідомляється, військовослужбовці отримали українські пістолети "Форт".

"Я звертаю увагу, що це не якийсь російський "Макаров", а найкраща вогнепальна зброя - український "Форт", - сказав Турчинов.

Дивіться фото: Будні "кіборгів" у зруйнованому аеропорту Донецька

Нагадаємо, сили оборони аеропорту у Донецьку за надзвичайну стійкість і ефективність в інтернеті прозвали кіборгами. За деякими даними, саме так їх охарактеризували у своїх радіопереговорах бойовики, котрі безуспішно намагаються відбити об'єкт в українських військових.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Загрузка...
    Загрузка...
    Погода, Новости, загрузка...
    Loading...