"Укроборонпром" має намір побудувати в Індії авіазавод

11 лютого, 11:40

"Укроборонпром" також має намір виготовляти високоточні озброєння

Укроборонпром
Фото из открытых источников
Державний концерн "Укроборонпром" має намір побудувати на території Індії авіазавод. Про це повідомляє прес-служба концерну.

"Укроборонпром" готовий до тісної інтеграції з метою створення на території Індії виробництва новітніх озброєнь. Мова йде про авіабудування, а також виготовлення високоточних озброєнь", - заявив заступник гендиректора концерну Максим Глущенко під час переговорів із заступником міністра оборони Індії Шанкаром Агарвалом.

За його словами, "Укроборонпром" представив низку пропозицій для участі в офсетних тендерах Міністерства оборони Індії, у яких обов'язковою умовою є наявність індійських партнерів.

Подібні новини: "Антонов" має намір побудувати завод в Перу

"Обсяги торгівлі з Індією за 2012 рік у сфері ВТС склали майже 120 млн дол. У 2013 р. ці показники зросли більш ніж у три рази - до 397,4 млн дол. Ми успішно виконали контракт на постачання ракет Р-27 виробництва ДАХК "Артем". На стадії підписання знаходиться ряд опціонів. Успішно розвивається співробітництво у сфері постачання газотурбінних силових установок для кораблів", - підкреслив Глущенко.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Погода, Новости, загрузка...
    traffim.com