На Олімпіаді у Сочі сьогодні розіграють сім комплектів медалей

18 лютого, 09:10 (15 фото)

На Олімпіаді у Сочі сьогодні, 18 лютого, розіграють сім комплектів нагород

На Олімпіаді у Сочі сьогодні, 18 лютого, розіграють сім комплектів нагород.

День починається змаганнями у гірськолижному спорті, де визначиться чемпіонка у супергіганті. Серед 50 учасників - єдина українка Богдана Мацьоцька, яка стартує у другій групі і буде завершувати список учасників.

У лижній естафеті серед жінок збірна України виступить найсильнішим складом - Тетяна Антипенко, Валентина Шевченко, Марина Анцибор та Катерина Григоренко. У кращому випадку збірна України на цій дистанції потрапить в десятку найсильніших. Фаворитами тут є команди Норвегії, Швеції, Росії та Фінляндії.

Також сьогодні будуть розіграні 2 комплекти медалей у змаганнях з шорт-треку - по одному у чоловіків і жінок. У ковзанярському спорті чоловіки розіграють нагороди у змаганнях на дистанції 1500 м. Також буде розіграна друга і остання нагорода у змаганнях зі скелетону - у чоловіків. Нарешті, пізно ввечері за сочинським часом розіграють нагороди стрибуни у змаганнях на великому трампліні.

Також сьогодні пройдуть змагання у чоловічому хокейному турнірі, де відбудеться суперматч Росія-США. Крім того, починається play-off у жіночому турнірі з хокею, у рамках якого пройдуть матчі однієї четвертої фіналу.

Зазначимо, Україна поки займає 25 місце в загальнокомандному заліку. Лідер - Німеччина, другу позицію займає Росія, третю - збірна Нідерландів.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Погода, Новости, загрузка...
    traffim.com