Рекомендуємо

Наслідки обстрілу: Руйнування у Донецьку

16 лютого, 15:56 (10 фото)

У місті зруйновані житлові будинки, будівлі соціальної інфраструктури та системи електро- та водопостачання

У мережі продовжують з'являтися знімки руйнувань у Донецьку після обстрілу міста. Користувачі викладають зображення пошкоджених будівель та інфраструктури одного із найбільших міст, захопленого бойовиками.

Пошкоджені житлові будинки як приватного сектора, так і багатоповерхової забудови, зупинки громадського транспорту, об'єкти інфраструктури електро- та водопостачання жителів.

Зазначимо, що сили АТО і ЗСУ неодноразово заявляли, що українська артилерія веде вогонь по українських містах, житлових кварталах та інфраструктурі, а з 00:00 15 лютого в зоні АТО у відповідності з мінськими домовленостями оголошено перемир'я, яке неухильно дотримується силами АТО. За заявою низки офіційних осіб, бойовики однак порушують режим тиші", продовжуючи обстрілювати як позиції сил АТО, так і захоплені міста.

Нагадаємо, у кінці січня під обстріл "мандруючого міномета" потрапив тролейбус, тоді загинуло від 7 до 13 осіб, пізніше бойовики заявили про затримання якоїсь диверсійної групи, що складається з громадян РФ, які вели вогонь по Донецьку.

 

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Загрузка...
    Загрузка...
    Погода, Новости, загрузка...
    Loading...