"Свобода" розглядає кандидатури Іллєнка та Левченка на посаду мера Києва

6 березня, 09:09

"Ми проконсультуємося з нашими партнерами по коаліції, але вважаємо, що "Свобода" отримала право висунути свого кандидата", - сказав народний депутат від фракції ВО "Свобода" Юрій Сиротюк

Свобода
Украинское фото
У партії ВО "Свобода" розглядаються дві кандидатури на пост мера Києва, народного депутата Андрія Іллєнка та Юрія Левченка, який 15 грудня балотувався до парламенту по округу N223, але не був обраний, пише "Коммерсант-Украина" з посиланням на джерело.

"Ми проконсультуємося з нашими партнерами по коаліції, але вважаємо, що "Свобода" отримала право висунути свого кандидата,- ми провели у Києві понад 500 акцій протесту, і у нас є гідні кандидати", - сказав народний депутат від фракції ВО "Свобода" Юрій Сиротюк.

Раніше представник "Батьківщини" нардеп Юрій Одарченко прогнозував, що кандидатура від правлячої коаліції буде одна.

Нагадаємо, позачергові вибори мера столиці і депутатів Київської міської ради призначені на 25 травня. Термін повноважень мера і Київради складе менше півтора років - восени 2015 року вони будуть переобрані на чергових всеукраїнських виборах місцевих органів влади.

Про плани балотуватися на пост мера Києва заявив народний депутат від фракції ВО "Батьківщина", лідер Європейської народної партії Микола Катеринчук, а також народний депутат від фракції ВО "Батьківщина" Леся Оробець.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Погода, Новости, загрузка...
    traffim.com