Янукович у Сочі побажав українській збірній перемог на Іграх-2014

7 лютого, 13:07

Янукович зазначив, що вболіватиме за українську команду

Виктор Янукович
Пресс-служба президента
Президент України Віктор Янукович у Сочі побажав українським спортсменам успіхів і перемог на XXII зимових Олімпійських іграх у Сочі, повідомляє прес-служба президента.

"Хочу побажати, щоб у вас вийшло все, що ви задумали. Зараз настав той момент у вашому житті, який створить для вас у спорті умови піднятися на ту вершину, до якої ви прагнете", - сказав Віктор Янукович під час зустрічі з членами олімпійської збірної України у Сочі.

Глава держави зазначив, що приїхав зустрітися з українською командою, щоб підтримати і підняти бойовий дух спортсменів. Він також побажав їм завжди досягати тих цілей, які вони ставлять перед собою. На переконання президента, у цьому олімпійцям повинні допомогти характер і воля до перемоги.

Янукович зазначив, що буде вболівати за українську команду. "Будемо слідкувати, будемо вболівати, разом будемо допомагати вам, щоб ви йшли вперед потужно", - сказав глава держави.

Також наголошується, що у 2014 році у держбюджеті України майже на 20% зросло фінансування українського спорту.

"Виконуючий обов'язки міністра молоді і спорту Равіль Сафіуллін від імені спортсменів подякував за підтримку, надану спорту у цілому та олімпійській команді зокрема. Він зазначив, що в 2014 році державним бюджетом передбачено майже 20% збільшення фінансування спорту в Україні", - йдеться у повідомленні.

Сафіуллін зазначив, що під час підготовки до Олімпійських ігор команда провела всі необхідні тренування. "Держава ті зобов'язання, які брала на себе, виконала. За три роки було виділено 109 млн гривень", - сказав він.

У свою чергу, президент Національного Олімпійського комітету Сергій Бубка зазначив, що українську команду на Іграх представляють 43 спортсмени. Він подякував главі держави за підтримку спорту та олімпійського руху. "Хотів би висловити слова подяки за підтримку спорту, олімпійського руху - ми це відчуваємо. Спасибі, що приїхали нас підтримати", - сказав Бубка.

Подібні новини: У зв'язку з Олімпіадою в Сочі Україна посилила охорону південного повітряного кордону

Нагадаємо, 6 січня почалися змагання Ігор-2014. 7 січня о 18:14 за українським часом відбудеться офіційне відкриття Олімпіади у Сочі.

Зазначимо, прапор української збірної нестиме лижниця Валентина Шевченко, яка є завсідником Ігор, вона уп'яте змагатиметься на Олімпіаді.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Погода, Новости, загрузка...
    traffim.com