Затримані в Гідропарку з арсеналом зброї чоловіки, є членами Автомайдану, - неофіційна інформація

25 березня, 18:56 (6 фото)

Згідно з повідомленням, двоє з дев'яти затриманих вже розшукувалися правоохоронними органами

Гидропарк оружие_1
КиевVласть
Затримані у Гідропарку з арсеналом зброї чоловіки, є членами Автомайдану. Про це пише видання "КиевVласть" з посиланням на джерело у правоохоронних органах. "Мова йде про якесь крило Автомайдану, члени якого відмовилися здати вогнепальну зброю і промишляли пограбуваннями", - повідомляє видання.

Згідно з повідомленням, двоє з дев'яти затриманих вже розшукувалися правоохоронними органами. "Спільники ховалися у приватному будинку, розташованому неподалік від озера Берізка. Брати їх виїхали через сигнал до міліції про те, що зазначені особи там нібито утримують заручників".

Також за даними видання, під час захоплення ОЗУ в Гідропарку неподалік від "схрону" був виявлений труп 49-річного чоловіка. За попередніми даними, він був убитий двома пострілами в голову із травматичної зброї. У правоохоронних органів є версія, що в нього в ході внутрішніх "розборок" стріляли подільники.

Нагадаємо, що раніше співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю і Дніпровського РУ ГУМВС України в м. Києві у столичному Гідропарку затримали угрупування з арсеналом зброї.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Погода, Новости, загрузка...
    traffim.com