Черги на виборчих дільницях на сході сформувалися через скорочення їх кількості в чотири рази, - донецька міськрада

11 травня, 12:31 (11 фото)

Про масової явки говорити рано

Мариуполь референдум_9
0629.com.ua
Черги на виборчих дільницях утворилися зокрема через зменшення кількості дільниць приблизно в 4 рази. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив начальник відділу по зв'язках з громадськістю Донецької міськради Максим Ровінський.

Він сказав, що про масову явку говорити рано. "Реально я не можу, щоб підтвердити, що більша явка", - сказав Ровінський.

За його словами, серед причин того, що багато людей тоолпятся перед ділянками є те, що кількість цих самих ділянок зменшено приблизно в чотири рази. Також за словами Ровінського, на багатьох ділянках дані виборців заповнюються в ручну, тому на волевиявлення йде багато часу. А судячи по фото які надсилають читачі, багато людей голосують посеред вулиці.

референдум на улице
bnk.ua

Як зазначає читач, це фото знято в Мангуші. "Референдум під відкритим небом на табуретках і лавках, БЕЗ кабінок(!!!) один ділянка на район", - написав читач.

Крім того, Ровинський зазначив, що традиційно активну голосування проходить в першій половині дня.

"Усі ці три фактори створили ту картинку, яку зараз транслюють ЗМІ", - зазначив Ровинський. У той же час нардеп Олег Царьов заявляє про високу явку в Маріуполі і Слов'янську.

Зазначимо також, за його словами, мер Донецька Лукьячненко знаходиться на робочому місці, але коментувати ситуацію поки не буде, щоб не нагнітати ситуацію.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Погода, Новости, загрузка...
    traffim.com