Кубів запропонував провести рекапіталізацію "Банку Форум"

28 березня, 21:58

Також він запропонував заборонити виплату премій і бонусів керівництву ВАТ "Банк Форум" і, по можливості, скоротити чисельність його персоналу  

Кубив НБУ
bnk.ua
Проблеми неплатоспроможності банку ПАТ "Банк Форум" необхідно вирішувати шляхом здійснення рекапіталізації банку власниками та інвесторами. Про це заявив глава Національного банку України Степан Кубів на Всеукраїнських зборах вкладників і клієнтів ПАТ "Банк Форум", повідомили у прес-службі НБУ.

Кубів проінформував учасників зборів про реальний фінансовий стан ВАТ "Банк Форум" та оцінив передумови, які призвели до проблем з ліквідністю і погіршення кредитного портфеля банку.

Разом з тим він запропонував учасникам зборів декілька варіантів відновлення платоспроможності таких, як ВАТ "Банк Форум", банків, у тому числі шляхом пошуку інвесторів і внесенням змін в Закон України "Про банки і банківську діяльність".

Директор-розпорядник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Василь Пасічник запевнив присутніх, що вклади до 200 тис. грн всі вкладники зможуть отримати одразу після закінчення процедури тимчасової адміністрації.

Крім того, Кубів запропонував розглянути можливість проведення ще низки раціональних заходів, зокрема, заборонити виплату премій і бонусів керівництву ВАТ "Банк Форум" і, по можливості, скоротити чисельність його персоналу.

Нагадаємо, в ПАТ "Банк Форум" у зв'язку з неплатоспроможністю Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 13 березня ввів тимчасову адміністрацію.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Погода, Новости, загрузка...
    traffim.com