Рекомендуємо

Українська авіакомпанія Air Onix скасовує рейси і повертає гроші за квитки

24 грудня, 18:37

Авіаперевізник призупинив польоти з 11 грудня, зокрема, у зв'язку із заборгованістю за наземне обслуговування

Air Onix
сайт Air Onix
Авіакомпанія Air Onix скасувала на зимовий період більшість рейсів, у зв'язку з чим повертає гроші за придбані квитки. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на пасажира, який придбав квитки на рейс Київ - Сімферополь на 28 грудня.

"Більшість рейсів на зиму скасовані. Рейси скасовані на зимовий період з комерційних причин", - повідомив оператор авіакомпанії пасажиру.

Щоб повернути гроші за придбані квитки, пасажир повинен написати відповідну заяву. ЇЇ розглянуть протягом чотирьох-п'яти днів. Гроші мають повернути на картку протягом 30 днів.

У той же час, зазначив оператор, співробітники авіакомпанії дізналися про скасування рейсів тільки у вівторок вранці.

Нагадаємо, Air Onix призупинила польоти з 11 грудня, зокрема, у зв'язку із заборгованістю перед хендлінговими компаніями за наземне обслуговування. При цьому авіаперевізник планував з 19 грудня відновити роботу рейсу №106 Київ - Сімферополь і далі відновлювати рейси по інших маршрутах, проте не зробив цього.

Авіакомпанія Air Onix заснована в 2007 році. За даними ЗМІ, компанія належить синові прем'єр-міністра Миколи Азарова, народному депутату Олексію Азарова.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    traffim.com