Рекомендуємо

У центрі Києва розміщена військова спецтехніка ДержНС і Міноборони для прориву барикад мітингувальників, - Балога

13 грудня, 23:18 (3 фото)

Крім того, народний депутат розмістив на своїй сторінці в соцмережі схему розміщення спецтехніки та номери телефонів особового складу

Схемы Балоги < >
Фото 1. (bnk.ua)
< >
  • Схемы Балоги
  • Схемы Балоги
  • Схемы Балоги

У центрі Києва стягується військова спецтехніка ДержНС і Міноборони для прориву барикад активістів, які знаходяться на Майдані Незалежності. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат Віктор Балога (позафракційний).

"Зараз навколо центру Києва розміщена військова спецтехніка ДержНС і Міноборони для прориву барикад. Чергування ведеться цілодобово, відповідальні особи - у стані постійної готовності. Зараз головне завдання - заблокувати ці пости і вплинути на особовий склад, щоб вони не застосовували спецзасоби у разі наказу штурмувати Майдан" - написав він.

Крім того, народний депутат розмістив на своїй сторінці в соцмережі схему розміщення спецтехніки та номери телефонів особового складу.

Віктор Балога також розмістив на сторінці копії документів СБУ, в яких попереджається про можливий теракт на Майдані Незалежності з 25 по 30 листопада.

Нагадаємо, на ці вихідні у столиці заплановано дві акції опозиції і прихильників влади. Так, опозиція в неділю, 15 грудня, має намір провести на Євромайдані народне віче, яке назвала "Днем непокори". Основна мета заходу - не дозволити президенту України Віктору Януковичу підписати угоду про вступ країни в Митний союз.

Попереднє народне віче, яке в соцмережах назвали "Марш мільйонів", зібрав, за даними МВС, близько 100 тис. осіб. В опозиції ж заявили, що протестувальників було близько мільйона.

Крім того, на Європейській площі триває підготовка до мітингу на підтримку Партії регіонів. Регіонали подали заявку на проведення акції, до участі в якій планують залучити 200 тис. осіб.

Подібні новини: Міліція порушила закон при розгоні Євромайдану 30 листопада, - розслідування МВС

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    traffim.com