Потрібна допомога бійцеві АТО Павлові Хорошуну

Вчора, 18:32 (7 фото)

Хорошун Павло - 31-річний мешканець Дніпродзержинська. Вчився на столяра, у 2001 році служив в армії. У липні пішов добровольцем в зону АТО водієм-механіком БМП.

13-ого вересня їхня 93 механізована бригада охороняла шостий блокпост у районі селища Нижня Кринка. На місце дислокації приїхав капітан та повідомив про те, що 3-ій блокпост потребує підкріплення. Павло з товаришем зголосилися допомогти. Опинившись на місці, чоловіки почали відстрілюватися по ворожій техніці з РПГ. Унаслідок обстрілу з танка боєць отримав осколкові поранення гомілки, стегна та голови. У чоловіка також поцілила куля снайпера.

Павло с товаришем опинилися в глухому куті - з усіх боків стріляли, було небезпечним рухатися з місця. Перечекавши пекло, довго пройшовши пішки, поранений чоловік нарешті дістався побратимів. Його відвезли у Красноармійськ, а потім доправили до Харкова, де з тіла витягли осколки та зробили трепанацію черепа. Згодом літаком перевезли до Львівського шпиталю.

Зараз Герой перебуває вдома в очікуванні на операцію у Львові, де йому мають поставити пластину на голові. Зараз без знеболювального Павло не може прожити ні доби. Давайте допоможемо Герою повернутися до нормального життя!

Картка "ПриватБанку" № 5168 7572 4965 1680

Одержувач: Хорошун Павло Олександрович

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі

Шановні читачі!

Можливість коментування тимчасово відключена через збільшення кількості агресивних коментарів.

Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
Loading...