"Харківські партизани" погрожували підірвати бар у Харкові, а пошкодили водогін

Сьогодні, 15:44 (4 фото)

Раніше до міліції міста надійшло повідомлення про пошкодження трубопроводу

У Харкові в ніч на 11 листопада поблизу ресторану "Британія" з невстановленої причини прорвало трубу водопостачання. Про це повідомляє прес-служба управління МВС Харківської області.

Повідомляється, що був пошкоджений водогін в районі вулиці Шевченка в Журавлівському гідропарку, де розташований вищевказаний ресторан.

"Інформація про подію надійшла близько 08:00 до чергової частини Київського РВ Харкова від рятувальників. Вони повідомили, що в Журавлівському гідропарку в районі вулиці Шевченка, громадяни, нібито, виявили пошкодження труби водопостачання діаметром близько 100 мм", - йдеться в повідомленні прес-служби облуправління МВС.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, в тому числі вибухотехніки. На даний момент правоохоронці з'ясовують, чи був пошкоджений водопровід навмисне в результаті вибуху, перевірка триває. "Неофіційно в міліції кажуть - швидше за все, спрацювала саморобна закладка", - написав на своїй сторінці в Facebook журналіст В'ячеслав Мавричев.

Зазначимо, увечері 10 листопада в групі "Смершівець-Харківські партизани" у "ВКонтакте" з'явилося повідомлення, що протягом години в ресторані "Британія" очікується вибух. Як зазначено в описі, група ставить своєю метою "звільнення Харкова, Новоросії і України".

Також про вибух, який стався у Харкові в ніч на вівторок, повідомляли користувачі соціальних мереж, які проживають в різних районах міста.

Подібні новини: У міліції є відео з камер спостереження харківського пабу, у якому стався вибух, - Геращенко

Нагадаємо, 9 листопада в харківському пабі "Стіна" стався вибух. За попередніми даними, в приміщенні закладу спрацював вибуховий пристрій. На той момент в клубі перебували 22 людини. З них постраждали 13 людей. За даним фактом УСБУ відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі

Шановні читачі!

Можливість коментування тимчасово відключена через збільшення кількості агресивних коментарів.

Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
Loading...