Рекомендуємо

Порошенко заявив, що не допустить початку Третьої світової війни

11 листопада, 09:45

Президент нагадав, що сьогодні - 96-та річниця закінчення Першої світової війни

Порошенко123
открытые источники
Президент України Петро Порошенко заявив, що Україна завжди буде захищати свою незалежність і територіальну цілісність, проте він вірить у мирне врегулювання конфлікту на Сході. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Порошенко нагадав, що сьогодні - 96-та річниця закінчення Першої світової війни, в результаті якої розпалися 4 імперії і загинуло близько 10 млн осіб.

"Сьогодні у Європі ніхто не святкує "день Перемоги" - згадують лише втрати. У війні справді не буває ні переможців, ні переможених – у війні бувають лише ті, хто вижив. Причому з обох сторін", - написав Порошенко.

Президент заявив, що має намір припинити війну і "не дати шанс комусь почати третє всесвітнє безумство". "Двох світових воєн для людства достатньо, щоб усвідомити переваги мирних змагань та конкуренції", - зазначив Порошенко.

Він підкреслив, що на Донбасі українці захищають територіальну цілісність своєї країни. "Ми будемо завжди захищати рідну землю та наше право на незалежність та розвиток. Однак я вірю в мирне врегулювання і вважаю себе зобов'язаним зробити все для того, щоб настало мирне життя в Україні", - додав Порошенко.

Подібні новини: Конфлікт в Україні не можна врегулювати шляхом нових санкцій проти РФ, - глава МЗС Фінляндії

Нагадаємо, раніше Порошенко і віце-президент США Джозеф Байден у ході телефонної розмови обговорили ситуацію на Донбасі і констатували відхід від реалізації мінських домовленостей.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі

Шановні читачі!

Можливість коментування тимчасово відключена через збільшення кількості агресивних коментарів.

Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
Loading...