Рекомендуємо

Семенченко може відмовитися від мандата нардепа заради подальшої служби в АТО

11 листопада, 08:28

За законом, у нього буде 20 днів після офіційного опублікування результатів виборів, щоб прийняти остаточне рішення

Семенченко
112
Командир батальйону Нацгвардії "Донбас" Семен Семенченко може відмовитися від мандата народного депутата заради подальшої служби в АТО. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.
 
"Вчора ЦВК визнала мене обраним депутатом ВР України. Згідно із законодавством, ЦВК не пізніше ніж на 5-й день після встановлення результатів виборів має офіційно оприлюднити їх в парламентській газеті "Голос України" і урядовій газеті "Урядовий кур'єр". Після офіційного оприлюднення результатів виборів обрані парламентарії протягом 20 днів повинні надати Центрвиборчкому документ про звільнення від посади, несумісної з депутатським мандатом. До 1 грудня, в залежності від ситуації на фронті, я прийму рішення про проходження подальшої служби або виконання обов'язків народного депутата України на підставі закону України "Про статус народного депутата України", - заявив він.
 
Також Семенченко повідомив, що зараз батальйон "Донбас" готується до подальшої служби в зоні АТО. Сам комбат пообіцяв "зробити все, щоб підготувати резервістів до виконання обов'язків".
Нагадаємо, раніше Семенченко заявляв, що має намір справлятися з обов'язками нардепа з 31 помічником.
Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі

Шановні читачі!

Можливість коментування тимчасово відключена через збільшення кількості агресивних коментарів.

Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
Loading...