Рекомендуємо

Кількість загиблих в результаті теракту на вокзалі Волгограду збільшилася до 17 осіб

30 грудня 2013, 07:44 (18 фото)

З 1 по 3 січня у Волгоградській області оголошено триденний траур за жертвами теракту

Кількість загиблих в результаті теракту на залізничному вокзалі Волгограда, який стався в неділю, 29 грудня, зросла до 17. Як повідомило "РБК" джерело в медичних колах регіону, вночі в одній з лікарень помер чоловік, який перебував у вкрай важкому стані.

Раніше регіональне управління МНС Росії опублікувало попередні списки жертв теракту. У них 11 прізвищ. Впізнання решти загиблих триває.

Додамо, що сьогодні вночі в Москву були доставлені семеро постраждалих для розміщення в столичних медичних закладах. Всього в результаті вибуху поранення отримали більше 40 чоловік, з них 38 були госпіталізовані.

Вибух на волгоградському залізничному вокзалі стався 29 грудня в 12:45 мск. До цих пір немає точних даних, хто здійснив теракт. У Слідчому комітеті розглядають кілька версій. За однією з них, вибуховий пристрій привела в дію терористка-смертниця, з іншого - вибух здійснив чоловік.

Розслідування кримінальної справи, порушеної за двома статтями КК РФ - "Терористичний акт" і "Незаконний обіг зброї і вибухових речовин", передано в Головне слідче управління СК РФ.

З 1 по 3 січня у Волгоградській області оголошено триденний траур за жертвами теракту.

Зазначимо, що сьогодні вранці у Волгограді був здійснений ще один теракт. Вибуховий пристрій було приведено в дію в тролейбусі - загинули не менше 15 осіб.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    traffim.com