Рекомендуємо

МВС зафіксувало причетність "ДНР" до 80 злочинів, у тому числі - до 50 вбивств

19 січня, 10:40

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває

плен, боевики
Фото из открытых источников
Головним слідчим управлінням МВС України зібрано достатньо доказів кваліфікації дій керівників та учасників так званої "Донецької народної республіки" за ч. 1 ст. 258-3 КК України, а саме, створення терористичної організації на території Донецької області. Про це повідомляє прес-служба міліції.

"Зазначена терористична організація, займаючись протягом 2014 терористичною діяльністю, причетна до 54 фактів умисних вбивств, 9 фактів посягань на життя правоохоронних органів, 5 фактів незаконного позбавлення волі та викрадення людини, 7 фактів захоплення приміщень, 3 фактів заволодіння транспортними засобами і 2 фактів знищення військової техніки", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що МВС України вживає заходів щодо отримання доказів причетності терористичної організації "ДНР" до вчинення інших терористичних актів, затримання членів терористичної організації і притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Нагадаємо, сьогодні, 19 січня, глави МЗС країн Євросоюзу на засіданні розглянуть питання визнання самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" терористичними організаціями.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Загрузка...
    Загрузка...
    Погода, Новости, загрузка...
    Loading...