Рекомендуємо

Бородай про Стрєлкова: "Донецькій республіці" він більше не потрібен і не корисний

13 листопада, 07:21

Так званий "перший голова Ради міністрів" "ДНР" заявив, що не підтримував діяльність лідера бойовиків Ігоря Стрєлкова

Бородай
Фото из открытых источников
Так званий "перший голова Ради міністрів" "ДНР" Олександр Бородай заявив про свою причетність до відсторонення від посади колишнього лідера бойовиків "Новоросії" Ігоря Стрєлкова, передає телеканал "Дощ".

"Якщо його хтось і йшов, то я, зокрема, його й йшов. Тому що він вичерпав свою роль і можливості. Він герой, здійснив подвиг, але далі він "Донецькій республіці" не потрібен і не корисний", - заявив Бородай, зазначивши, що офіційно про відсторонення Стрєлкова ніхто не говорив.

Бородай також розкритикував політичні амбіції колишнього лідера бойовиків.

"Стрєлков намагався стати політичним лідером, але ця роль йому підходить так само, як пачка балерини. Він взагалі нічого не розуміє", - підкреслив Бородай.

Він також додав, що всі висловлювання Стрєлкова не підтримує і в цілому з ним не згоден. Але критикувати і засуджувати його не став.

Зазначимо, раніше Стрєлков заявляв, що його поява на Донбасі "у будь-якій якості, навіть рядовим, може стати магнітом, який притягуватиме всіх незадоволених".

Нагадаємо, що ГПУ підозрює Стрєлкова в тортурах і вбивствах. Стрєлков - громадянин РФ, офіцер спецназу ГРУ генштабу збройних сил Росії. Зараз він знаходиться в Москві.

 

Джерело: Канал Дождь
Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі

Шановні читачі!

Можливість коментування тимчасово відключена через збільшення кількості агресивних коментарів.

Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
Loading...