У Києві затримано групу осіб, яка скоїла близько 20 пограбувань та розбійних нападів

18 березня, 12:00 (3 фото)

Жертвами злочинців ставали виключно жінки та неповнолітні

У Києві міліція затримала групу грабіжників, яких підозрюють у скоєнні близько 20 злочинів на території столиці. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС України.

Наголошується, що жертвами злочинців ставали виключно жінки та неповнолітні, в яких грабіжники забирали особисті речі, погрожуючи ножем.

"До складу групи входило четверо громадян: 29-річний житель Дніпропетровщини, 24-річний киянин та 21-річні мешканці Черкаської області та міста Рівного. Троє з підозрюваних неодноразово відбували покарання за вчинення крадіжок, грабунків та розбійних нападів", - йдеться в повідомленні.

Подібні новини: У Дніпропетровську затримали військовослужбовця з автоматом і патронами

Повідомляється, що до Києва злочинці приїхали в січні цього року і відтоді розпочали свою злочинну діяльність. На рахунку цієї групи майже два десятки пограбувань і розбійних нападів. Діяли в темний час доби - рано вранці або ввечері. Територією скоєння злочинів були Шевченківський та Солом'янський райони столиці.

"Їхніми "мішенями" ставали дівчата 19-25 років та неповнолітні. Діяли завжди вчотирьох. Спочатку йшли назустріч майбутній жертві, а потім брали її в кільце. Під погрозою ножа чи фізичного насильства відбирали мобільні телефони, коштовності, гроші та особисті речі", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що після проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці київської міліції встановили місця збуту викрадених речей, а в подальшому і місцезнаходження кожного з членів групи.

Як з'ясувалося, нападники подобово винаймали спальне місце в хостелах у різних районах Києва. Біля одного з таких закладів у Голосієвому підозрюваних затримали.

Подібні новини: У Маріуполі затримали п'яного бійця Нацгвардії, який стріляв у повітря з автомата

"Слідчими Шевченківського і Солом'янського РУ ГУМВС України в місті Києві за всіма фактами вчинення кримінальних правопорушень, передбачених статтями 186 ("Грабіж") та 187 ("Розбій") КК України проводяться досудові розслідування. Всім учасникам групи оголошено про підозру. Вирішується питання про обрання щодо останніх запобіжного заходу. За вчинення грабунку чинним законодавством передбачено ув'язнення на термін від 4 до 6 років, за розбійний напад – від 7 до 10", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в Одесі співробітники МВС в ресторані затримали кишенькового злодія.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Загрузка...
    Загрузка...
    Погода, Новости, загрузка...
    Loading...