Рекомендуємо

У Савченко погіршилися аналізи, її хочуть перевести до лікарні, - сестра

20 березня, 17:40

За словами Віри, в яку саме лікарню хочуть перевести Надію Савченко, невідомо, але адвокати намагаються з'ясувати

Савченко
bnk.ua
В української льотчиці, що знаходиться в російському СІЗО, Надії Савченко погіршилися аналізи печінки, її мають намір перевести в одну з міських лікарень. Про це у Facebook написала сестра Савченко Віра.

За словами Віри, в яку саме лікарню хочуть перевести Надію Савченко, невідомо, але адвокати намагаються це з'ясувати. "Ілля Новиков вийшов від Наді...Часу (у нього, - ред.) було 30 хв. Погіршилися аналізи печінки. Готують перевести в міську лікарню (з гратами і конвоїрами зі зброєю). В яку саме - невідомо. Адвокати намагаються з'ясувати на майбутнє, щоб знати, де шукати..." - написала Віра Савченко.

Раніше адвокат повідомив, що рішення суду по справі Савченко може бути прийнято не раніше літа. Захист льотчиці також неодноразово заявляв про те, що російське слідство відмовляється приймати докази по її справі.

Нагадаємо, українську льотчицю і народного депутата Надію Савченко незаконно утримують в московському СІЗО, звинувачуючи в причетності до загибелі на Донбасі двох російських журналістів. Савченко була обрана делегатом ПАРЄ від України, проте російський суд не відпускає її на засідання Асамблеї. В знак протесту проти дій РФ Савченко оголосила голодування 15 грудня 2014 р. В березні її самопочуття погіршилося настільки, що вона була змушена припинити його. 16 березня голодування продовжилося.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Загрузка...
    Загрузка...
    Погода, Новости, загрузка...
    Loading...