Рекомендуємо

Батальйон "Донбас" отримав 10 автомобілів на військові потреби від народу

11 липня, 05:15 (2 фото)

Також комбат Семенченко повідомив про відкриття карткового рахунку для збору коштів на купівлю автомашин

Батальйон "Донбас" отримав перші 10 автомобілів від людей, які відгукнулися на заклик пожертвувати підрозділу транспорт на військові потреби. Про це на своїй сторінці в Facebook написав командир батальйону Семен Семенченко.

"Проект "Народна тачанка" в дії. Надійшли перші 10 автомобілів від народу. Від держави 0 штук. В основному, використовуємо для швидкого переміщення особового складу, встановлюємо кулемети, іноді перевозимо міномети. Бути мобільним на війні - дуже важливо", - написав Семенченко.

За його словами, зважаючи на фінансові обмеження, батальйон не купує авто, а приймає їх в якості подарунка. Як зазначив комбат, підрозділ потребує як легкових, так і вантажних автомобілів. "Акція продовжується. Потрібні КрАЗи, КамАЗи, пікапи, позашляховики. Заплатити не можемо - повністю на самозабезпеченні. Беремо водіїв зі своїми авто ( якщо віддаєте машину тільки разом з собою), називаємо тачанку тим ім'ям, яке пропонує дарувальник", - сказав Семенченко.

Також комбат повідомив про відкриття карткового рахунку для збору коштів на купівлю автомашин.

Добровольчий батальйон "Донбас" був створений в квітні 2014 р. з метою антитерористичної і противодиверсійної діяльності на території східних областей України. 29 травня 2014 р. на базі першої роти батальйону було розпочато створення батальйону спеціального призначення Національної гвардії України.

Раніше посольство США в Україні повідомило про поставку 2 тис. бронежилетів на потреби української армії у рамках матеріальної допомоги.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Погода, Новости, загрузка...
    traffim.com