У Харкові за підозрою в хабарництві затримали двох чиновників міськради

28 березня, 06:37 (2 фото)

Підозрювані вимагали та отримали від харківського підприємця 20 тис. грн за дозвіл на здійснення діяльності на ринку інтернет-послуг

Співробітники слідчого управління та оперативники УБОЗ ГУ МВС в Харківській області затримали за підозрою у вимаганні та отриманні хабара двох чиновників Харківської міської ради. Про це повідомляє прес-служба обласної міліції.

"За підозрою у вчиненні злочину правоохоронці сьогодні затримали 35-річного заступника начальника Департаменту, який також є депутатом міськради, та 30-річного начальника відділу того ж Департаменту. Підозрювані вимагали й отримали від харківського підприємця 20 тисяч гривень за дозвіл на здійснювання діяльності на ринку інтернет-послуг", - йдеться в повідомленні.

Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. За вчинення даного правопорушення передбачено тюремне ув'язнення на строк від 5 до 10 років із забороною обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Наразі посадовці затримані у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Подібні новини: У Чернігівській обл. співробітника ДАІ засуджено до 5 років в'язниці за хабар у 3 тис. гривень

Раніше повідомлялося про те, що співробітники органів прокуратури спільно з міліцією в рамках розслідування кримінальних проваджень за фактами злочинів проти учасників масових акцій в січні-лютому 2014 р. затримали 22-річного слідчого одного з райвідділів Харкова.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Загрузка...
    Загрузка...
    Погода, Новости, загрузка...
    Loading...