Рекомендуємо

Загін бійців МВС проведе патрулювання у чотирьох селах поблизу Широкиного

1 квітня, 18:28 (8 фото)

Загоном зі 100 міліціонерів керує начальник ГУ МВС у Донецькій області В'ячеслав Аброськін

Низку сіл Донецької обл., розташованих біля населеного пункту Широкине, на прохання місцевих жителів протягом доби патрулюватимуть 100 бійців з числа працівників Головного управління та Маріупольського міськуправління міліції. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Донецькій обл.

"Сьогодні в селах Виноградне, Приморське, Піонерське, Сопине, які знаходяться біля "найгарячішої точки" маріупольського фронту - села Широкине, працюватиме загін міліції під керівництвом начальника ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна. Серед основних завдань - допомога жителям, боротьба з мародерством, виявлення диверсійних груп противника", - йдеться в повідомленні.

Дивіться фото: Під Маріуполем бійці Нацгвардії затримали двох мародерів, які грабували покинуті будинки

Наголошується, що міліцейський "десант" також перевірить територію на наявність диверсійно-розвідувальних груп бойовиків, які можуть ховати тут зброю і вибухівку, наражаючи на небезпеку мирне населення.

Раніше в АТЦ заявили, що Широкине контролюється і силами АТО, і бойовиками. У цьому населеному пункті проходить лінія розмежування.

Побачили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читати далі
Залишилось 1000 символів
    Новини партнерів
    Загрузка...
    Загрузка...
    Погода, Новости, загрузка...
    Loading...